Kako da uplatim sredstva platnom karticom?

Da biste izvršili uplatu platnom karticom, potrebno je da se kao registrovan korisnik ulogujete na svoj nalog, odete na stranicu “Moj račun“, zatim izaberete sekciju “Uplata” i prva stavka iz spiska načina plaćanja je “Uplata platnom karticom”.

Kada izaberete način plaćanja platnom karticom, otvoriće vam se novi prozor gde je potrebno da unesete iznos koji želite da uplatite na svoj nalog. Minimalni iznos uplate je 800 RSD.
Kada unesete željeni iznos, potrebno je da štiklirate kvadratić “Prihvatam uslove korišćenja” i kliknete na dugme “Uplati”.
Nakon ovog koraka sistem će vas preusmeriti na prozor za plaćanje, koji izgleda ovako:

Potrebno je da unesete podatke sa svoje platne kartice u naznačena polja.
U polje „Broj kartice” unesite broj koji možete naći na prednjoj strani vaše kartice:

U polje CVV2/CVC2 unesite broj koji se nalazi na poleđini vaše kartice:

U polje “Datum isteka” unesite datum isteka kartice koji se nalazi na prednjoj strani :

Nakon što popunite sva polja ispravnim podacima, kliknite dugme „Potvrdi”. Servis će vas preusmeriti na stranicu za obradu transakcije na kojoj treba da sačekate da sistem potvrdi da li je uplata uspešna.

Ukoliko je vaša kartica zaštićena dodatnim sigurnosnim korakom (Verified by VISA za VISA kartice ili 3D Secure za MasterCard), bićete preusmereni na stranicu gde je potrebno da uneste šifru vaše kartice kao na slici ispod. Ukoliko ne znate šifru Verified by VISA ili 3D Secure kartice, kontaktirajte vašu banku kako bi vam dala instrukcije kako da dobijete šifru.

Nakon preusmeravanja dobićete potvrdu da je transakcija uspešna i vaš balans će se uvećati za uplaćeni iznos. Transakcije možete pogledati i u okviru stranice “Moj račun“. Za svaku uspešnu ili neuspešnu transkciju koju ste napravili dobićete mail sa detaljima na adresu sa kojom ste se registrovali na mozzartbet.com.