Aplikacionet mobile

Da li postoji aplikacija za Windows telefone?

Da, od sada možete da instalirate Mozzart Bet aplikaciju na svoje Windows Mobile uređaje. Da biste skinuli aplikaciju, potrebno je da posetite Windows Store i izvršite pretragu za „Mozzart Bet” ili da aplikaciji pristupite direktno preko linka: https://www.microsoft.com/sr-Latn/store/p/mozzart-bet/9nblggh4wps2

Kako da uplatim sredstva platnom karticom putem Android aplikacije?

Ovo je definitivno najlakši i najbrži način uplate sredstava na račun, a sam postupak je potpuno bezbedan i jednostavan. Najpre je potrebno da kliknete na svoje korisničko ime u gornjem desnom uglu i da u padajućem meniju izaberete opciju “Moj račun“: U sekciji “Moj račun” možete videti raspoloživa sredstva, a zatim je potrebno da kliknete na polje za uplatu […]

Kako da koristim notifikacije?

Kako bi notifikacije radile, potrebno je da tiket bude otvoren na telefonu. U tom momentu, telefon neće otići u sleep mode i tiket će uvek biti otvoren na ekranu, dok će notifikacije pružati obaveštenje o promeni rezultata i aktivnosti tiketa.    

Kako da sastavim sistemski tiket putem Android aplikacije?

Moguće je napraviti sistemske tikete putem Android aplikacije. Nakon logovanja i izbora parova, kliknuti na sistemski tiket: Zatim odaberite sistem koji želite Unesite željenu sumu i kliknite na Uplati tiket.  

Kako da podesim interval osvežavanja Android aplikacije?

Interval osvežavanja podešavate tako što kliknete na ikonu u gornjem levom uglu Zatim  odaberete opciju “Podešavanja”, Nakon toga odaberete opciju “Interval osvežavanja” i podestite željeni interval.

Flatbase, the perfect WordPress theme to provide Support and interact with your customers.
Buy Now