Bastet sportive

E kam humbur tiketin, a mund ta paguaj?

Për të paguar tiketin duheni me pas tiketin, tiketi paguhet në raste kur nuk  është  shumë i dëmtuar dhe shihet nr i tiketit ose qiftet. Në rastet kur në tiket nuk shihet asgjë tiketi nuk paguhet. Ndërsa  në rastet kur tiketi ju ka humbur ai tiket nuk paguhet.

Flatbase, the perfect WordPress theme to provide Support and interact with your customers.
Buy Now