Bastet

Qka është pagesa e livebet tiketave dhe cila është pagesa minimale per pagese te basteve live ne Kolinabet?

Në qoftë dëshironi të paguani Live Bet tiket online, e nevojshme është vetëm të zgjedhni qiftin e zgjedhur, klikoni në koeficient dhe fusni shumën të cilën dëshironi të paguani. Tiketi juaj do të paguhët automatikisht. Kjo ësht1% mënyra ma e shpejtë për pagesë të Live Bet tiketit. Pagesa minimale në Live Bet singl, kdhe për tiketat që i […]

Da li online tiketi ostvaruju pravo na bonus?

Online tiketi ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj” i isplaćuju se isto kao i dobitni tiketi. Dobitak se, u zavisnosti od uplate i pogođene kvote, automatski prebacuje u raspoloživa sredstva vašeg naloga.

Flatbase, the perfect WordPress theme to provide Support and interact with your customers.
Buy Now