Kako da se onlajn kladim?

Želite da se kladite bilo kada, bilo gde? Od sada će vam i to biti omogućeno.

Gde god da se nalazite, u kafiću, u tramvaju dok se vraćate sa posla, dok čekate u redu za kupovinu ili na stadionu, možete, kada poželite, odabrati utakmice iz naše široke ponude.
Dovoljno je samo da imate pristup internetu (putem računara, tableta ili mobilnog telefona) i igra može da počne. Online klađenje vam je dostupno 365 dana u godini, 24 časa dnevno, pa čak i praznicima.
Pogodnosti
Kada se ulogujete na svoj nalog, potrebno je manje od minuta da uplatite svoju opkladu ukoliko ste već odabrati svoje parove i igre.
Mogućnost da reagujete brzo ukoliko dođe do promene kvota je takođe velika prednost.
Vaše opklade i iznose uplate ili isplate ne mora niko da zna. Znate ih samo vi, i samo vi imate uvid u svoj nalog.
Imate uvid u ogromnu ponudu live klađenja na sve vrste sportova, uz mogućnost praćenja direktnih prenosa na našem sajtu.
Kako početi?
Neophodno je da se registrujete na našem sajtu. Proces registracije je vrlo jednostavan. Neophodno je da unesete svoje osnovne informacije kao što su ime, prezime, datum rođenja, mail, korisničko ime i lozinka.
Načini uplate

Klađenje
Proces uplate je vrlo jednostavan. Napravite tiket klikom na određene igre i koeficijente, ukucate sumu koju želite da uplatite i potvrdite.
Svaki tiket koji uplatite se čuva u arhivi vašeg naloga bio dobitan ili ne, isto tako i istorija uplata i isplata, stoga možete vrlo lako pratiti stanje na svom računu. Centralno mesto za sve informacije je vaš nalog.
Načini isplate
Postoje dva načina isplate novca: