Me ka dështu një ndeshje, a kam drejtë në bonus?

Bonusi „PAGUAJ DESHTIMIN”  shpërblen të gjithë lojtarët që në tiketin e tyre e kanë një të dështuar mirëpo e përmbushin kushtin për bonus duke pasur koeficientin 29 me ato qifte të qëlluara dhe kanë minimum katër qifte në tiket.

Prodhimi i koeficientave të qëlluar në tiket me më së paku katër ndeshje dhe me një ndeshje ju sjell vlerën e bonusit në para: 

 • më e madhe se 29 paguhët vlera e pagesës suaj 
 • më e madhe se 59 paguhët dy herë vlera e pagesës suaj  
 • më e madhe se 99 paguhët pesë herë vlera e pagesës suaj  
 • më e madhe se 499 paguhët dhjetë herë vlera e pagesës suaj  
 • më e madhe se 999 paguhët njëqindëherë  vlera e pagesës suaj

Rregulat:

 • Bonusi „Paguaj Dështimin” shpërblen të gjithë lojtarët që kanë tiketat me një qift të dështuar.
 • Tiketi që ka të drejtë për bonusin „Paguaj dështimin” duhët tëketë së paku katër qifte.
 • Shuma e parave të cilat i fitoni është e kushtëzuar me prodhimin e koeficientave të qëlluara.
 • Pagesën mund ta merrni vetëm në lokalin ku e keni paguar tiketin.
 • Tiketat e luajtura përmes Web-it paguhën njejtë sikur të gjithë tiketat fituese të tilla me një qift të dështuar.
 • Nuk vlen për tiketat me sistem dhe ato Live Bet.

E kam hapur llogarine mirëpo nuk mund të paguaj avans për të luajtur

Ky problem ndodh kur e keni kryer vetëm pjesën e parë të regjistrimit, pra nëse nuk e keni përfunduar regjistrimin deri ne fund që do të thotë se ju pasi keni klikuar kodin aktivizues i cili ju vjen ne e-mailin tuaj nuk i keni futur te dhënat tuaja personale si numrin personal si në letërnjoftim, që do të thotë se nuk keni klikuar gjithashtu në pjesen ku shkruan FILLONI TE LUANI 

Nuk mund të regjistrohëm në sajt, cili është problemi?

Në qoftë se keni problem me lajmërimin në sajtin  www.kolinabet.com ju lutemi kontrolloni:

- a e keni pranuar kodin aktivizues në emailin tuaj prej Kolinabet dhe a keni klikuar në kodin aktivizues i cili gjendet në linkun e porosisë që ju ka arritur ne e-mail. Ne qofte se kane kaluar 24 ore, duhet te hapni nje llogari te re.

- A e keni shkruar emrin tuaj të perdroruesit me germa te vogla (me rastin e hapjës germat e mëdhaja automatikisht ndryshohen në ato te vogla).

- Në qoftë se ende keni probleme me lajmërimin në web sajt, atëhere klikoni në linkun fjalëkalimi i harruar në web sajtin www.kolinabet.com  dhe shkruani informatat e nevojshme.

- Në qoftë se nuk keni pranuar emailin për shifren e fjalëkalimit të harrua me emrin "Kolinabet - Fjalëkalimi i harruar", ju lusim të dërgoni porosi Mbështetjes teknike të përdoruesit përmes formës së kontaktit ose në emailin help@kolinabet.com (në mënyrë që ne të ju ndihmojmë ju lutemi të përdorni emailin tuaj me të cilin edhe keni hapur llogarinë në web sajtin tonë ).

* Ju lutemi mos ja tregoni askujt fjalëkalimin tuaj për shkak të sigurisë suaj. Kolina asnjëherë nuk do të ju kërkoj këtë inforrmatë.

Qka janë sistemet?

Qka i bjen sistemi 3 prej 4? Në qoftë se shkruani shenjën 3/4 në tiket, me atë ju i keni thënë Kolinës: “Do të qëllojë së paku tre prej katër ndeshjeve të shkruara” praktikisht, në vend të një tiketit të “madh” ju keni luajtur 4 tiketa të vogël

 

Këto tiketat “e vogla” emërtohen kombinime. Shembull: tiketi me sistem 3/4 i ka katër kombinime.Ju mund të shihni se shuma e futur prej 10€, është ndarë në katër pjesë dhe për shkak të asaj juve ju janë llogaritur 2,50€ për kombinim. Në qoftë se keni qëlluar të gjitha katër qiftet atëherë ju do të keni të gjitha kombinimet e qëlluara. Keni ulur fitimin maksimal por e keni rritur shansën tuaj për të fituar. Mënyra më e mirë për të provuar të gjitha kombinimet e mundshme është të shkoni te tiketi i shpejtë, të fusni qiftet tuaja dhe pastaj të klikoni në “tiketi sistematik”. Aty mundeni me rregullu sistemin dhe te provoni sisteme te ndryshmne e në qdo moment të keni të dhëna precize për fitimin e mundshëm

 

 

 

Sistemi

 

 

 

E Kam harruar fjalëkalimin, qka duhët të bëjë?

Në qoftë se keni harruar fjalëkalimin e nevojshme është që të klikoni në linkun Lajmërohuni, e pastaj në Fjalëkalimi i harruar Pas kësaj do të pranoni një e e-mail  me linkun pë ndryshim të fjalëkalimit. 

Gjithashtu ju lutemi të  kontrolloni nëse linku me kodin për fjalekalimin e ri ju ka ardhur në (spam/junk folder) të emailit tuaj.

Qka është llogaria ime

„Llogaria ime” është vendi qendror për informatat që i keni të nevojshme pë pagesën e tiketave online. 

Kur juve ju hapet  „Llogaria ime”, aty mund të shihni opcionet:

 • Statusin e të gjitha tiketave të paguara online gjatë muajit të kaluar.

 • Gjendjën momentale në llogarinë tuaj.

 • Historinë e të gjitha transakcioneve (pagesat e tiketave, fitimit.., tiketat e fituara...).

 • Mundësitë për pagesa të parave.